Sidor

juni 22, 2009

Jobba, jobba, jobba... det är det jag gör dessa dagar. men som tur behöver jag inte knega så jäkla hårt, då det inte är så mycket folk som vill kolla in tekniska prylar i valla. annat är det ju för mina kära vänner jennie och andrea, som jobbar flitigt på konditori respektive ålderdomshem... mmm, jag tror jag är rätt lyckligt lottad när de kommer till var jag sommarjobbar.

idag till exempel kom det bara runt tio pers, varav hälften bara var inne och vände. så det blev att se på film. fierce people var skit bra, och rikitgt billig när jag köpte den ex antal månader sen. anton yelchin var grym och hade något av det mest fascinerande kroppsspråk jag bevittnat! kristen stewart var med också, så det var ju ett stort plus! hon var också, som vanligt, grym. annars var det en rätt sjärnspeckad film (i mitt tycke) med folk som donald sutherland, diane lane, elizabeth perkins och chris evans. så det blev en riktigt lyckad dag.

en annan film jag varmt rekommendera är en kortfilm regisserad av kate hudson. cutlass är som sagt väldigt kort, bara 16 minuter, men det är 16 otroligt bra minuter! kristen stewart är med, och hon gör en utav hennes bästa skådespelarinsatser någonsin. otrolig är hon, det var banne mig bättre än i into the wild, och det är fan i mig en av mina favoriter. kristen stewart är för mig, definitvt hollywoods bästa skådespelerskor under 20 år!

annars blev det inte så mycket mer idag. stannade kvar på jobbet efter vi had stängt för att vänta på mamma och sen körde jag hem. har ju en stundande uppkörning... när jag kom hem så blev det bara att ta det lungt och googla bilder och lite crap. bland annat lite bilder på tatueringar, som jag skulle vilja ha... men det dröjer nog ett tag.

nu är det loreena mckennitt på tv och jag tror jag smäller av. hon sjunger så vackert, och det blir ju bara bättre av att hon tar inspiration från kelternas historia. bara ljuvligt. tror hennes musik kommer ge mig inspiration när jag skriver om när harper hälsar på sin pappas släktingar på irland.

men nu ska jag nog ta och dra mig tillbaka, titta färdigt på loreena och sen blir det att gå och lägga sig. jobb är ju fortfarande jobb, och det är bra om jag håller mig vaken.

so... SMELL YOU LATER MASTER PEE! (thank you jared followill for introducing that line to me... my friends do certainly love it...)

tänkte bara visa lite grejor innan jag säger sayonara...

cutlass - hela filmen på youtube... kolla!
dessa tatueringar är grymma, och några som jag skulle kunna tänka mig

Inga kommentarer: